2.kolo Natural - Rebešovice 2:1 (1:0)

05.09.2010 21:21

V neděli časně dopoledne, nás čekal soupeř z Rebešovic, se kterým máme vyrovnanou bilanci. Věděli jsme, že nás čeká náročný soupeř, který nám nedá nic zadarmo. Vzhledem k tomu, že Laďa se opaluje na Rhodu, do branky se postavil Ondra a především jeho výkonu vděčíme za to, jak nakonec zápas skončil. Ale nepředbíhejme.

Nastoupili jsme v sestavě: Ondra, Radim - šel rovnou z práce, Miloš - ten šel rovnou z hospody:(, Popíno, Hery, Neky, Michal, Hany a Jiří. Štěrba si ještě odpykával trest z minulé sezóny, takže nás z lavičky "pouze" koučoval. Po úvodním hvizdu rozhodčího Fialy jsme začali hrát z naší strany nečekaný kombinační fotbal, kdy bránil a útočil celý tým a tím pádem jsme soupeři v podstatě nedovolili přímé ohrožení brány a ojedinělé pokusy s přehledem likvidoval s jistotou chytající Ondra. Co víc, měli jsme šance na skórování, bohužel zatím bez efektu. Náš tlak se stupňoval a po pár neproměněných šancích se ve 14. minutě konečně urodila příležitost, která skončila gólem. Jura dlouhým autem našel Popina, který přenechal míč Hanymu, ten se lišácky uvolnil a přesnou přihrávkou našel sbíhajícího Heryho, který nedal hostujícímu gólmanovi šanci a zavěsil střelou bez přípravy do šibenice. 1:0. Pan Herzán určitě nelitoval, že se přišel podívat. Do poločasu jsme měli ještě další šance, které si říkaly o vstřelení gólu, nicméně chyběly centimetry nebo trocha štěstí. Ke konci poločasu ještě všem na lavičce zatrnulo, když Miloš na poslední chvíli odkopl míč do bezpečí, poté co mu utekl jeho hráč a byl blízko vyrovnání.

Druhý poločas nezačal pro nás příliš šťastně, protože už v první minutě se po rychlém protiútoku hostů dostal míč k hráči soupeře, který nedal Ondrovi zblízka šanci zareagovat. Po obrženém vyrovnávacím gólu se naše hra stala mírně chaotickou a tlak soupeře narůstal, ale právě v těchto okamžicích jsme se mohli stoprocentně spolehnout na Ondru a jeho bezchybné zákroky. Největším problémem pro soupeře byl Popíno, který si je vodil po hřišti jak v loutkovém divadle a místy si z nich dělal treninkové kužely. Toto vyústilo v několik nevybíravých zákroků na našeho špílmachra, po kterých hráči soupeře viděli žluté karty. Bohužel Pavel za nadávky směrem k soupeři si také jednu vysloužil. To se však už hrála 38.minuta, když po závanu před brankou hostí se k míči se štěstím dostal Radim a opět předvedl, že dokáže rozhodnout zápas i z minimální šance. Jeho dorážka znamenala vedení našeho týmu 2:1. Soupeř se pak ještě snažil o změnu skóre, ale to mu naše obrana nedovolila a proto jsme zaslouženě zvítězili 2:1 a odnesli si důležité 3 body, které v letošním ročníku Superligy budou jistě cenné.

Autor článku: Jura, korektura el prezidento

Sestava: Ondra, Michal, Jura, Neky, Hany, Hery, Miloš, Radim, Popino

Karty: ŽK - Popino

Góly: Hery, Radim

Rozhodčí: Fiala

Zpět