3.kolo Galaxy - Natural 2:3 (2:1)

11.09.2010 18:28

V pátek 10.9.2010 jsem zajížděli na námi neoblíbený pažit na VUT v Králově poli, kde jsme od 20:45 nastoupili proti letošnímu nováčku Superligy týmu Galaxy Brno.

 

Očekávali jsme vyrovnaný duel a proto, že soupeře neznáme, byli jsme lehce nervózní.

Oproti jiným utkáním se nás sešlo víc než dost a tak jsme ještě při nástupu na hřiště řešili,kdo nakonec nastoupí a kdo si zápas odsedí.

 

Úvodní hvizd obstaral „pro změnu“ sudí Fiala a všem divákům i hráčům bylo jasné, že se bude hrát kontaktní fotbal plný osobních soubojů. Ze začátku jsme z utkání měli více a potvrdil to i Hery, když se v 6. minutě prosadil a dorážkou zblízka otevřel skóre zápasu. 1:0 pro Natural.

Bohužel se nám nepodařilo přidat další gól, i když šance na skórování byly a tak se stalo co muselo,a to, že domácí snížili po chybě celé obrany na 1:1. To nalilo domácím krev do žil a byli ještě mnohem nebezpečnější, což logicky vedlo k tomu, že jsme inkasovali podruhé, po špatné rozehrávce na vlastní polovině se k míči dostali domácí a jejich útočník se tváří v tvář Ondrovi nemýlil. Poločas skončil tedy 2:1 pro Galaxy.

 

Před druhou půlí jsme si řekli taktické pokyny a hned po 3 minutách hry Radim prostřelil vše co mu stálo v cestě. 2:2. Za nerozhodného stavu, se akce přelévaly z jedné strany na druhou a častokrát na jedné či druhé straně stály jako poslední instance tyče branek obou gólmanů. Nutno podotknout, že v druhé půli na Ondra několikrát podržel a my tak měli čas na naši trpělivou hru, kdy jsme věděli, že dát gól je jen otázkou času. 4 minuty před koncem se po soupeřově špatně zahrané standardní situaci uvolnil Miloš, alias „nejrychlejší“ hráč na hřišti, chytrou kličkou se uvolnil a vstřelil do prázdné brány gól na konečných 2:3 pro Natural.

 

Závěrečný tlak jsme ustáli a odvezli si další 3 body do sbírky.

 

Report by Jura

 

Sestava: Ondra, Štěrba, Neky, Michal, Mira Zettík, Jura, Hery, Hany, Radim, Miloš, Hery, Popino

Góly: Hery, Radim, Miloš

Karty: -

Rozhodčí: Fiala

Zpět