4.kolo Natural - Tripoli 3:7 (1:5)

21.09.2010 16:08

V neděli dopoledne, za krásného slunečného počasí zajížděl na náš „Camp Nou“ tým Fischeru, se kterým jsme ještě neuhráli ani bod, i když několikrát jsme k tomu měli velmi blízko.

 

Naše taktika byla jasná, držet útočníky hostů od naší brány co nejdéle, nechat je znervóznět a zkusit překvapit z brejku.

 

No jo, jenže to by nesměla polovina hráčů na hřišti spát a nechat soupeře dělat si co se mu zamane.

 

Tím pádem jsme se nemohli divit, když jsme už ve 12.minutě prohrávali o 3 góly. Teprve až po této studené sprše jsme se trochu osmělili a vytvořili si i gólové šance, které vyústili ve snížení na 1:3, a to, když se Radim zblízka prosadil. Bohužel se začíná projevovat fakt, že nejsme schopni dát gól, byť je šance sebevětší a hráči mají strach vystřelit na bránu, jakoby čekali, že to tam bude padat samo.

 

Největší problémy nám dělal hostující hráč Míca, který se bez problémů prosazoval svou rychlostí a fotbalovou kvalitou, navíc k tomu přidal i dva góly.

 

Do poločasu jsme ještě dvakrát inkasovali a tak poločas skončil 1:5.

 

Druhá půle začala jako ta první a během 7 minut už to bylo 1:6. Za tohoto stavu už hosté zvolnili a dovolili nám vyrovnat hru,bohužel platilo to, že nestřílíme branky, vlastně nestřílíme vůbec. Ke konci zápasu se podařilo z dorážek prosadit Popínovi a „specialistovi“ na Fischer Ondrovi, který v pozici útočníka těžkého kalibru:) korigoval na konečných 3:7.

Nakonec se na výsledku nejspíš projevila i absence několika hráčů a nedostatek zarputilosti a houževnatosti, což bývá naší předností. Je, ale na každém z nás, jak se k tomu postaví.

 

Co dodat? Chtěli jsme překvapit, nepodařilo se, ale buďme realisté, proti takovýmto týmům nemáme moc šancí, hlavně co se fyzické připravenosti týče. Jen aby nás nemrzelo to neproměňování šancí v zápasech kde potřebujeme bodovat....

 

Report by Jura

 

Sestava: Laďa, Štěrba, Mira Zettík, Michal, Hany, Luba, Radim, Miloš, Popino, Ondra

Karty: -

Góly: Radim, Popinbo, Ondra

Rozhodčí: Fiala

 

Zpět